Talkogrupp på Whatsapp

Gå med i Whatsappgruppen "Replot UF talko" för att få snabb info om våra renoveringstalkon och övriga talkon! Ni kan gå med i gruppen via den här länken.

Årsmötet 2020

Protokoll

Bilagor

Välkommen till Replot Ungdomsförenings hemsida!

På den här hemsidan hittar du all information (som vi tror att) du kan tänkas behöva om föreningen och dess verksamhet. Ifall du trots allt inte hittar svar på dina frågor här är det fritt fram att ta kontakt med föreningen.

Replot UF finns till för sina medlemmar och vill minska avståndet till dem. Ta därför gärna kontakt med oss om ni har förslag till verksamhet eller andra önskemål.

Aktuellt

Sim & Rodd 2020 är inhiberat

Det är med stort vemod vi är tvungna att meddela att styrelsen för Replot ungdomsförening på styrelsemötet som hölls 9.6 beslöt att det traditionella och årliga sommarevenemanget Sim & Rodd inte kommer att ordnas sommaren 2020. Det är ett tråkigt beslut som styrelsen varit tvungen att ta.

Covid-19 pandemin försvårar arbetet med evenemanget och skulle innebära en del risker både för arrangörerna och besökarna. Styrelsen grundar beslutet i att vi tänker på våra medmänniskor och alla besökare och vi anser att det är hälsan som går först.

Men vi tar nya tag nästa år och kör vidare mot Sim & Rodd 2021!

 

Nedan kan ni även läsa det senaste nyhetsbrevet från 23.6.

Replot ungdomslokal