Årsmötet 2021

Protokollet samt bilagorna från årsmötet som hölls 28.2.2021 finns tillgängliga här.

Talkogrupp på Whatsapp

Gå med i Whatsappgruppen "Replot UF talko" för att få snabb info om våra renoveringstalkon och övriga talkon! Ni kan gå med i gruppen via den här länken.

Välkommen till Replot ungdomsförenings hemsida!

På den här hemsidan hittar du all information (som vi tror att) du kan tänkas behöva om föreningen och dess verksamhet. Ifall du trots allt inte hittar svar på dina frågor här är det fritt fram att ta kontakt med föreningen.

Replot UF finns till för sina medlemmar och vill minska avståndet till dem. Ta därför gärna kontakt med oss om ni har förslag till verksamhet eller andra önskemål.

Aktuellt

 

Påskfirandet 2021

Inte heller i år blir påskfirandet som det borde. Ni såg kanske redan VBL:s artikel där det framkom att vi eldade upp vår påskbrasa en vecka "för tidigt". Har ni påskbraseabstinens på påsklördagen (3.4) så kan ni klicka in er på vår Youtube-kanal för att kolla på ett litet klipp.

Påskhäxfesten blir inte heller av men istället ordnar vi en äggjakt i byn, äggen är gömda redan nu och jakten pågår till annandag påsk. Kolla in nyhetsbrevet som är länkat nedan för lite lyrisk information om äggjakten. Lycka till att hitta äggen!

 

Nedan kan ni även läsa det senaste nyhetsbrevet från 1.4.

Replot ungdomslokal