Talkogrupp på Whatsapp

Gå med i Whatsappgruppen "Replot UF talko" för att få snabb info om våra renoveringstalkon och övriga talkon! Ni kan gå med i gruppen via den här länken.

Välkommen till Replot ungdomsförenings hemsida!

På den här hemsidan hittar du all information (som vi tror att) du kan tänkas behöva om föreningen och dess verksamhet. Ifall du trots allt inte hittar svar på dina frågor här är det fritt fram att ta kontakt med föreningen.

Replot UF finns till för sina medlemmar och vill minska avståndet till dem. Ta därför gärna kontakt med oss om ni har förslag till verksamhet eller andra önskemål.

Aktuellt

 

Kallelse till årsmöte 28.2.2021

Medlemmarna i Replot ungdomsförening r.f. kallas härmed till föreningens ÅRSMÖTE som hålls söndag 28.2.2021 kl. 14.00. På grund av Corona-pandemin kommer årsmötet att hållas elektroniskt via Zoom (teknisk mötesplats: Replot ungdomslokal). Eftersom mötet hålls elektroniskt krävs förhandsanmälan, anmäl er senast 27.2 via det här formuläret (länk). En länk till mötet skickas ut till alla anmälda 28.2.

På årsmötet behandlas stadgeenliga ärenden, hyrorna för Replot ungdomslokal samt en förändring av föreningens stadgar. I pdf-versionen av kallelsen som finns länkad nedan finns en lista över alla ärenden som kommer behandlas på årsmötet. Nedan finns även årsberättelse, bokslut, verksamhetsplan, budget, hyresförslag och förslag till nya stadgar länkade. 

Kallelse till årsmötet

Årsberättelse 2020

Bokslut 2020

Verksamhetsplan 2021

Budget 2021

Förslag till hyror för Replot ungdomslokal

Förslag till nya stadgar för Replot ungdomsförening r.f. (förslaget till nya stadgar är inte klart ännu, men kommer att publiceras här så fort som möjligt)

Den nyvalda styrelsen håller konstituerande styrelsemöte omedelbart efter årsmötets avslutande.

Välkomna!

Replot 14.2.2021

Styrelsen för Replot ungdomsförening r.f.

 

PS. Intresserad av att komma med i styrelsen eller som funktionär? Anmäl ditt intresse inför årsmötet till Jenny Backström (tel. 050 3071436) eller per mejl till replot.uf@gmail.com. 

 

Evenemangsutvärdering 2020

Vi har hunnit en bit in på 2021 redan, men vi skulle gärna vilja höra vad ni tyckte om vår verksamhet och våra evenemang under 2020 (de som kunde ordnas). Enkäten är öppen t.o.m. 14.3, men i samband med årsmötet (28.2) går vi igenom svaren som kommit in fram tills dess, så svara gärna redan den här veckan om ni har möjlighet. Ni hittar evenemangsutvärderingen via den här länken.

 

Nedan kan ni även läsa det senaste nyhetsbrevet från 23.2.

Replot ungdomslokal