Talkogrupp på Whatsapp

Gå med i Whatsappgruppen "Replot UF talko" för att få snabb info om våra renoveringstalkon och övriga talkon! Ni kan gå med i gruppen via den här länken.

Årsmötet 2020

Protokoll

Bilagor

Välkommen till Replot ungdomsförenings hemsida!

På den här hemsidan hittar du all information (som vi tror att) du kan tänkas behöva om föreningen och dess verksamhet. Ifall du trots allt inte hittar svar på dina frågor här är det fritt fram att ta kontakt med föreningen.

Replot UF finns till för sina medlemmar och vill minska avståndet till dem. Ta därför gärna kontakt med oss om ni har förslag till verksamhet eller andra önskemål.

Aktuellt

Självständighetsutställning

I år blir det ingen fysisk självständighetsutställning, men istället kan ni ta del av digitala versioner av "Replot - en spegling av samtiden" och "I våra anfäders spår". Klicka här för att komma till utställningarna, trevlig självständighetsdag!

 

Mellandags-LAN 28-29.12

LAN för föreningens medlemmar i mellandagarna. LANet omfattar två kvällar, måndag och tisdag 28-29.12 börjandes kl 17:00. Vi brukar runda av nångång till natten och fortsätta följande eftermiddag. Onsdagen städar vi.

Spel som brukar spelas är bl.a. CoD2, Warcraft 3, CSGO, Propilkki 2 och andra lättsinnade spel. I år blir det säkert någon omgång Among us också.

Evenemanget är alkoholfritt och gratis. Åldersgräns 12 år. Max antal deltagare är 10 p.g.a. du vet vad. Deltagarna anmäler sig i förväg till Frej Lindfors (0445241994).

Samtliga deltagare får eget bord och nätanslutning. Utrymmet lämpar sig inte för övernattning. Arrangörerna kan hjälpa till med skjuts till och från LANet om så behövs.

 

Nedan kan ni även läsa det senaste nyhetsbrevet från 23.12.

Replot ungdomslokal