Uthyrning av lokalen

Vi hyr gärna ut vår nyrenoverade, fräscha lokal till privatpersoner, föreningar, företag eller vem som nu vill ordna evenemang hos oss.

Under bilder från lokalen finns foton på alla våra utrymmen så att ni kan se hur det ser ut hos oss.

Har du ett specifikt datum du vill hyra lokalen? Du kan kolla i bokningskalendern så att datumet är ledigt.

Om det inte är något inplanerat den dagen kan du då skicka en förfrågan om att få hyra lokalen. Det kan du göra via formuläret som finns under bokningsförfrågan. Det skickas direkt till vår mail, som endast ordförande har tillgång till. Efter det kontaktar vi dig för att bekräfta bokningen och fundera över eventuella andra arrangemang kring din bokning.

Vill du inte använda bokningsformuläret kan du skicka ett mail direkt åt oss, eller så kan du ta kontakt med ordförande via telefon.

En prislista finns också tillgänglig. Men beroende på vilken typ av evenemang det rör sig om så förbehåller sig styrelsen rätten att justera hyran. Vill du hyra lokalen i ett kommersiellt syft så är hyran högre än för en födelsedagsfest.

Om ni har frågor gällande lokalen eller bokningen av den så är det bara att ta kontakt. Vi hjälper gärna till och försöker svara på alla era frågor!