Renovering

UF lokalen har hela tiden hållits i brukbart skick men länge har man funderat på en stor renovering. 2016 var året då styrelsen bestämde sig för att det var dag att ta tag i denna stor renovering på riktigt. Det innebar att man lag upp en fem årsplan för när, hur och vad man skulle göra. Det kan man i princip sammanfatta som: totalrenovering.

Alla ytor i lokalen är ytrenoverade, golven förnyade/uppslipade, väggarna målade, taken målade, fönstren restaurerade, nya lampor och inventarier o.s.v. Men man har också gjort en hel del nödvändiga och större projekt. Vi har bytt ut den gamla oljepannan mot bergsvärme, förnyat elsystemen, förnyat nödbelysningen, stadgat upp taket så ingen kommer genom från andra våningen, tilläggsisolerat, skapat en städskrubb, installerat diskmaskin, målat taken, restaurerat fasaden. Ja listan kan göras lång. 

Men för att vi inte ska glömma bort hur mycket arbete som gått åt till detta så har vi här samlat foton från före renoveringen och efteråt. Njut av förändringen!

 

(Mer bilder kommer så fort vi får dem fotade)